Home

Jacco Eltingh Jeugdtoernooi 2018


WINNAARS JEJ 2018 BEKEND !

Na vier spannende speeldagen en zonder oponthoud van uitgestelde partijen is het JEJ 2018 overall uitstekend verlopen. Op de finalezaterdag was het met de oranje tenniskids en de groene en gele partijen een drukke en gezellige tennisdag. Na de laatste finalepartij van de ME 10-14 op baan 4 konden om ca 20.30 uur de prijzen aan de winnaars worden uitgereikt door Jacco Eltingh. Josien Bruggert won de sportiviteitsprijs, de Coupe de Monaco. De twee aanmoedigingsprijzen gingen naar Fleur Peppelman en Ivar Vinke. Een mooie afsluiting van de 20e editie van het JEJ. Zie hieronder alle winnaars.

JEJ 2018 16 juni 2018 HF 25a 600


Donderdag 14 juni

De kop is er af. De eerste speeldag is gespeeld onder prima omstandigheden en met een paar mooie en spannende partijen. Kijk op mijnknltb.toernooi.nl voor de eerste uitslagen. 

Vandaag de tweede speeldag met wedstrijden vanaf 16.30 uur. We sluiten af met twee partijen JE17 om 20.15 uur. 

 

INFO JACCO ELTINGH JEUGDTOERNOOI 

JEJ logo 2018 2 krans 100Van woensdag 13 t/m zaterdag 16 juni organiseert TV Wapenveld al voor de 20e keer het Jacco Eltingh Jeugdtoernooi 2018 (JEJ 2018). Met dit vierde lustrum van ons jeugdtoernooi hebben we een mijlpaal bereikt bij Tv Wapenveld.


Ook dit jaar starten we vanaf woensdag 13 juni met de eerste wedstrijden en eindigen we op zaterdag 16 juni met de finales van Groen en Geel samen met de events Rood en Oranje. Met deze vier toernooidagen is het JEJ 2018 compacter en aantrekkelijker voor jou om aan mee te doen.

Groen en Geel wordt over de vier toernooidagen gespeeld. Voor Groen 10-12 jaar (afwijkende leeftijden mag volgens de regels KNLTB) zijn er de onderdelen JE, ME, JD, MD, GD en D. Bij Geel kun je inschrijven in de categorie 10-12 jaar, 10-14 jaar en 11-17 jaar in de onderdelen JE, ME, JD, MD en nieuw GD.
JEJ 2017 Afbeeding Jacco 3 blauw achter 300
De events Rood en Oranje zal op zaterdag 16 juni plaatsvinden onder leiding van onze trainers. Kinderen krijgen bij Rood een 2 a 2,5 durend programma met spel en enkelpartijtjes. Bij Oranje spelen de kinderen partijtjes op tijd (20 minuten) en kan er ingeschreven worden voor zowel de enkel als de dubbel.

Het JEJ betekent voor jou als Groene of Gele speler dat je maar op 4 toernooidagen hoeft te spelen. Je ontmoet veel onbekende en interessante tegenstanders, die van heinde en ver komen. En je speelt gegarandeerd minimaal twee wedstrijden in een poule of in een afvalschema met een verliezersronde.

Prijzen
Dankzij onze sponsors krijgen alle deelnemers een goed gevulde goodie bag bij de eerste partij. Op zaterdagavond 16 juni reikt Jacco Eltingh persoonlijk de prijzen uit aan alle winnaars en worden de winnaars van de Coupe de Monaco (sportiviteitsprijs) en twee aanmoedigingsprijzen bekend gemaakt.

Activiteiten en acties
Tijdens het toernooi hebben we enkele activiteiten en acties voor de deelnemers, supporters en bezoekers.

Fotoalbum