Foto_header_TVW_2020-14.jpg

Om toegang tot het tennispark te krijgen en om een baan af te schrijven (of af te hangen) voor vrij tennissen is het noodzakelijk om over een KNLTB bondspas (zie afbeelding) of tijdelijke pas (voor nieuwe leden) te beschikken.

KNLTBpas 2019

Het bondspasje is eind maart door alle leden op te halen in het clubgebouw onder de voorwaarde dat de contributie is betaald. Nieuwe leden kunnen de eerste maand een tijdelijke pas krijgen en de officiële bondspas na aanmelding als TVW-lid binnen 4 weken afhalen in het clubgebouw. De tijdelijke pas moet dan wel ingeleverd worden.

    Afhangbord entree kleedkamers 500

Afschrijven cq afhangen van een baan doe je op het digitale afhangbord (touchscreen) rechts in het voorportaal bij de kleedkamers. 

Het afhangen van een baan is vrij simpel. Bekijk hier een korte handleiding hoe je moet afhangen of hoe je een introduce kunt aanmelden.

Om vrij te kunnen tennissen op één van de 8 tennisbanen is elk lid verplicht om een baan af te hangen op het digitale afhangbord. Ook wanneer er geen of weinig leden op het park tennissen. Met het afhangen kan de vereniging bijhouden hoe vaak de banen gebruikt worden. Het afhangsysteem houdt per lid bij hoe vaak wordt afgehangen en niet op welke tijdstippen, dagen en banen. Dus geen ‘Big brother’ bij TV Wapenveld.

Afhangreglement
Je kunt met 2, 3 of 4 personen een baan afhangen. De speeltijd bij 2 personen is 30 minuten; bij 3 of 4 personen is de speeltijd 45 minuten. Hoewel het digitaal afhangsysteem bepalend is voor het afhangen van een baan, gelden voor alle leden de volgende regels voor het afhangen:

1. Afschrijven is alleen mogelijk wanneer men zelf op het tennispark aanwezig is.

2. Men is verplicht om een baan af te schijven met de eigen geldige spelerspas op het digitale afhangbord bij de kleedkamers. Ook wanneer er geen of weinig banen bezet zijn.

3. Afschrijven op het digitale afhangbord houdt in het opvolgen van de instructies op het beeldscherm. Een korte handleiding hangt bij het afhangbord en een uitgebreide handleiding is te downloaden via de website van de vereniging.

4. Onder het spelen mag men niet opnieuw een baan afhangen of laten afhangen door een ander.

5. Je kunt een baan met minimaal 2 en maximaal 4 personen voor een half uur afschrijven. Zolang men niet wordt afgeschreven mag men op de baan blijven spelen.

6. Als er een vrije baan beschikbaar is, mag men geen baan afschrijven die in gebruik is.

7. Men is verplicht die baan af te schrijven, die het langst in gebruik is.

8. Baan 1 en 5 kunnen altijd worden afgeschreven om te enkelen (regel 7 komt dan te vervallen).

9. Zij die aan training deelnemen mogen niet eerder dan na afloop van de training een baan afschrijven. Dus nooit bij aankomst op het park voor de training.

10. De banen 1 en 5 zijn enkelspelbanen; deze kunnen dus door 2 leden worden afgeschreven; voor de overige banen geldt dat men een enkelspel mag aanvullen tot een dubbelspel als de overige banen bezet zijn (met spelerspasje afhangen is dan niet mogelijk en noodzakelijk). Als men aanvult eindigt de afschrijftijd met die van de eerste spelers op de desbetreffende baan.

11. Met 4 personen kan men een dubbelspelbaan, waarop 2 personen spelen, afschrijven zonder andere banen aan te vullen.

12. De trainer mag bij het onbespeelbaar zijn van de lesbanen de trainingsles vervolgen en afmaken op baan 1 en 2, mits er op dat moment geen leden aanwezig zijn die deze banen willen afhangen. Nadien mogen leden winterbaan 1 en 2 pas afschrijven nadat de trainingsles is afgelopen.

13. Alle banen zijn voor junioren en senioren met dien verstande dat junioren jonger dan 12 jaar op maandag tot en met donderdag tot 19.00 uur mogen spelen.

14. Dit afschrijfreglement is niet van toepassing op banen, die gereserveerd zijn voor competitie, training, toernooien, onderhoud, tossen, e.d.; er is altijd een vrije baan voor recreanten beschikbaar om af te schrijven.

15. In onvoorziene gevallen beslist het bestuur.


Het hierboven getoonde afschrijfreglement kun je ook downloaden.

Wie toch moeite heeft met het afhangen of vragen hierover heeft, kan contact opnemen met de beheerder via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het weer

 

Agenda

Geen evenement in de kalender
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Afhangbord

Klik hier om digitaal af te hangen

Sponsoren