Foto_header_TVW_2020-7.jpg

Prijzen 2021

Lidmaatschap    Contributie/bijdrage per jaar
Donateur   vrije bijdrage
Helpend donateur   € 25,00
juniorlid t/m 7 jaar   € 33,00 (€ 16,50 1e jaarsaanbieding)
Juniorlid 8 t/m12 jaar   € 65,00 (€ 32,50 1e jaarsaanbieding)
Juniorlid 13 t/m 17 jaar   € 75,00 (€ 37,50 1e jaarsaanbieding)
Jongerenlid 18 t/m 21 jaar   € 84,00
Seniorlid vanaf 22 jaar   € 149,00
Buitenlid (> 50 km)   € 75,00
AANBIEDING senior 2021*   € 74,50 
Zomerchallenge **   € 15,00 per maand 
Najaarsaanbieding ***   € 149,00 (16 maanden + 5 tennislessen)


De leeftijd op 31 december is bepalend voor de leeftijdscategorie en keuze van het lidmaatschap.


* Toelichting Aanbieding senior 2021
:
Je kunt geheel vrijblijvend 5 gratis kennismakinglessen o.l.v. een gecertificeerde trainer volgen. Besluit je daarna lid te worden, dan betaal je het 1e jaar maar de helft van de contributie. Tevens kun je vervolglessen nemen bij onze clubtrainer. Je komt voor deze aanbieding in aanmerking, wanneer je dit jaar op 31 december 18 jaar of ouder bent en de afgelopen 3 jaar ben je geen lid geweest van onze vereniging. Tijdens de 5 kennismakingslessen worden rackets en ballen ter beschikking gesteld door de vereniging. Onder voorbehoud en afhankelijk van de aanmeldingen start de 1e tennisles in week 14. Voor meer informatie over begeleiding van nieuwe leden en 5 gratis lessen kijk bij nieuwe leden.

** Zomerchallenge
De Zomerchallenge is een tijdelijk lidmaatschap voor de maanden juni, juli en augustus, waarbij je vrij kunt tennissen elke dag van de week, wanneer het jou uitkomt.
Een compact lidmaatschap voor als je in de zomerstop van hockey of voetbal toch actief wilt blijven bewegen. Maar ook geschikt om samen met je familie of vrienden de baan op te gaan en te ontdekken hoe geweldig en gezellig tennissen bij TV Wapenveld is.
Kosten zijn 15 euro per maand per persoon. Voor een gezin met max. 4 personen op één adres: 30 euro per maand. Er kan op elk moment van juni t/m augustus worden ingestapt.
  
*** Najaarsaanbieding
Dit is een aanbieding, geldig in de maanden september t/m december, met 5 tennislessen o.l.v. een gecertificeerde trainer en een lidmaatschap tot eind volgend jaar. De tennislessen en de contributie tot eind dit jaar zijn gratis en je betaalt alleen de volledige contributie voor het volgende jaar.
Deze aanbieding is geschikt als vervolg voor deelnemers van de Zomerchallenge, maar ook voor iedereen die in het najaar lid van onze vereniging wil worden.
De 5 gratis lessen kunnen in het najaar of in het voorjaar van het volgende jaar gegeven worden. Dit onder voorbehoud van het aantal aanmeldingen en beschikbaarheid trainers

Aanmelden:
Aanmelden als lid van tennisvereniging Wapenveld kan direct via het digitale formulier . Vink op het digitale aanmeldformulier je gewenste aanbieding aan en verstuur deze met pasfoto.
Na ontvangst van je inschrijving ontvang je per email een bevestiging van je inschrijving en je bondsnummer.

Afmelden:
Je  kunt je afmelden als lid door gebruik te maken van dit digitale formulier of door een mail sturen naar onze penningmeester Martin van Werven E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de opzegging en s.v.p. met vermelding van de reden. Je dient je af te melden voor 1 december voorafgaand aan het jaar dat je het lidmaatschap wilt beëindigen.

Ledenpasjes:
Nieuwe leden ontvangen via onze Nieuwe leden commissie een nieuw KNLTB-ledenpasje, die een aantal jaren geldig. Dit pasje is nodig wanneer u aan open toernooien (toernooien die onder de vlag van de KNLTB worden georganiseerd en waarbij deelname ook open staat voor leden van andere tennisverenigingen) of competities wilt deelnemen. Ook moet u de pas gebruiken wanneer u op ons eigen park wilt betreden (toegangspoort park) en wilt tennissen (digitaal afhangbord). De ledenpas moet zijn voorzien van een pasfoto. Is dit niet het geval, moet u een legitimatie bewijs tonen bij deelname aan competitie en toernooien. U ontvangt alleen uw ledenpas als er geen betalingsachterstand is.

Junior-/seniorleden:
Juniorleden gaan in het jaar dat ze 18 worden over naar het seniorenledenbestand.

Adressering:
Voornamelijk om kostenbesparende redenen wordt de meeste post (brieven, uitnodigingen, circulaires, etc) per adres verzonden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van adresstickers die vanuit ons ledenbestand worden aangemaakt. De op deze wijze verzonden post is dus bestemd voor alle leden op dat adres! Wijzigingen ten aanzien van de adressering kun je doorgeven aan de penningmeester.

Statuten en parkreglement:
Tennisvereniging Wapenveld is officieel in het verenigingenregister van de Kamer van Koophandel ingeschreven. Daarvoor zijn statuten en een parkreglement opgesteld. Met het aanvaarden van het lidmaatschap onderwerpt ieder lid zich aan de hierin opgenomen regels, afspraken, etc.

Het weer

 

Agenda

Geen evenement in de kalender
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Afhangbord

Klik hier om digitaal af te hangen

Sponsoren

Vemde Travel
Auto-Eilander
Cor van Oene
Hallo Reclame